Tatăl adoptiv al Sorinei dus, cu mascații, la audieri: Bărbatul dă declarații la Secția de Investigare a Infrațiunilor din Justiție

Sursa foto: romaniatv.net

Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al micuţei Sorina, a fost ridicat miercuri de mascaţi şi dus la audieri la Secția de Investigare a Infrațiunilor din Justiție, informează Știripesurse.ro. 

Săptămâna trecută și soția acestuia a dat declarații în fața procurorilor.

Totul, în contextul în care cei doi au depus plângeri penale împotriva procurorului general, Bogdan Licu, și a procuroarei Mihaela Iorga.

Judecătoria Drobeta Turnu Severin a decis, joi trecută, amânarea cazului Sorina, fetița de 8 ani luată cu mascații de la foștii asistenți maternali care au crescut-o, după ce a fost adoptată de un cuplu de români din SUA. Ministerul Public anunța la începutul săptămânii trecute că procurorul general, Bogdan Licu, a formulat luni o cerere de ordonanță președințială către Tribunalul Mehedinți, pentru a-i interzice fetiței de 8 ani să părăsească teritoriul României “până la administrarea probelor în dosarele penale constituite la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie”.

Între timp, dosarul Sorinei va fi strămutat la Tribunalul Olt.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here