Primarul Slatinei, mesaj de mulțumire pentru populație după Zilele Municipiului/ FOTO+VIDEO

Primarul Slatinei, Emil Moț, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au participat, weekend-ul acesta, la Zilele Municipiului, în cadrul cărora au concertat nume mari ale muzicii românești, de la Ștefan Bănică Jr. la Connect-R și Lidia Buble.

Mesajul edilului a fost postat pe pagina sa de socializare.

„În numele Primăriei municipiului Slatina și al Consiliului Local Slatina, vreau să transmit mulțumiri tuturor slătinenilor care, weekend-ul acesta, s-au bucurat de cele trei zile de sărbătoare din cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 40 de ani de când orașul nostru a fost declarat municipiu!

Vă asigur că administraţia publică locală slătineană va continua să vină în întâmpinarea dorințelor și nevoilor dumneavoastră!”, a scris, Emil Moț, pe Facebook.

Petrecerea a început vineri, când la intrare pe esplanada din centrul orașului au apărut grătarele cu mirosuri îmbietoare pentru pofticioși, pline cu toate soiurile de fripturi și cu mititei. În prima zi pe scena din fața Casei Sindicatelor și în fața a mii de slătineni au concertat membrii trupei slătinene Alutus, Ami&Band și  Randy&Band.

Sâmbătă pe scena au urcat Lavinia Pârva și de Ştefan Bănică Jr., iar în seara de duminică, în fața unei mări de oameni, au cântat Connect-R Lidia Buble.

Totul s-a terminat apoteotic, cu un spectacol de artificii care au aprins cerul vreme de aproape 10 minute.

Tot poporul prezent pe pe esplanadă în cele trei zile de sărbătoare s-a bucurat, dar adolescenții au fost cei care au trăit la maximum momentele pregătite de municipalitate, vibrând la unison cu artiștii dragi lor aduși la Slatina de autorități.

A fost a treia ediție a Zilelor Municipiului Slatina, prin care s-a marcat trecerea a 40 de ani de când orașul Slatina a fost declarat municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here