Accident TERIBIL în Olt, pe DN 65, la Valea Mare, cu 19 victime, printre care și copii. Un bărbat a MURIT. Plan Roșu de intervenție/ FOTO+VIDEO

Un accident rutier extrem de grav, cu șase mașini implicate și soldat cu 19 victime, printre care și copii, a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN 65, pe raza localității Valea Mare. Un bărbat a murit. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

În accident sunt implicate un microbuz de transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren și trei autoturisme.

Din informațiile preliminare reieșea că sunt 16 persoane implicate. Ulterior s-a revenit cu o nouă informație oficială, potrivit căreia accidentul s-a soldat cu rănirea a nu mai puțin de 19 persoane, printre care se regăsesc o femeie gravidă și doi minori. Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Scornicești, a murit.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației au acționnat șapte ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și nouă echipaje medicale de la Ambulanță, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

La spital au fost transportate 14 persoane, alte patru persoane fiind asistate medical la fața locului.

La ora 16.20 s-a încheiat misiunea din punct de vedere medical și a încetat măsurile Planului Roșu de Intervenție, a precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Traficul a fost oprit mai multe ore în zonă.

Polițiștii cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul pentru stabilirea vinovăției celui/celor care au cauzat evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here