Cod Roșu la Spitalul Slatina pentru salvarea victimelor accidentului de pe DN 65, soldat cu 19 răniți

Mai mulți medici au fost chemați de acasă de conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijirea celor 14 victime care au ajuns la Urgențe după accidentul rutier produs în această după-amiază pe DN 65, în dreptul localităților Priseaca și Valea Mare.

Potrivit managerului spitalului, Cătălin Rotea, 15 medici și 25 de asistente au fost chemați la serviciu.

“Am instituit Codul Roșu, alertă maximă la nivelul unităților medicale atunci când avem de-a face victime multiple. 15 medici și 25 de asistente au fost chemate de acasă la Unitatea de Primire Urgențe și la Terapie Intensivă, la Blocul Operator, la Chirurgie, la Ortopedie și Radiologie. Este o mobilizare în forță și sperăm să rezolvăm totul în cele din urmă”, a declarat Cătălin Rotea.

Accidentul s-a produs pe DN 65, în dreptul localităților Valea Mare și Priseaca, fiind implicate un microbuz de transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un TIR și trei autoturisme.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a nu mai puțin de 19 persoane, printre care se regăsesc o femeie gravidă și doi minori. Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Scornicești, a murit. 14 persoane au fost transportate la spital, iar alte patru au fost asistate medical la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here