Primarul Emil Moț a decis DEMOLAREA terasei de la Cinema Slatina, care ocupă ILEGAL o parte din trotuar

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a decis demolarea terasei construite recent pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la Cinema Slatina, acesta explicând că agentul economic care o deține nu a respectat autorizaţia de construcţie, ocupând o suprafață din trotuar mai mare decât cea prevăzută în documentație. 

Primarul orașului i-a pus în vedere proprietarului că trebuie să înceapă demolarea terasei chiar vineri. Altminteri, terasa va fi demolată de municipalitate, iar firma care deține barul prelungit, acum, cu terasa, va fi amendat, după ce i s-a mai aplicat o contravenție.

„Nu am avut ce face, agentul economic nu a respectat autorizaţia de construcţie. Acesta fost amendat şi în termen de zece zile de la constatarea contravenţiei el are obligaţia să aducă terenul la forma iniţială. Adică pe 12 iulie trebuie să înceapă procesul de demolare a construcţiei. În caz contrar, se va aplica amendă de la 50.000 la 100.000 lei, iar Primăria Slatina va demola construcţia”, a declarat Emil Moţ.

Poliția Locală Slatina a desfășurat, la sfârșitul lunii mai și începutul lui iunie, controale la restaurantele și cârciumile care dețin terase, în majoritatea cazurilor descoperind nereguli.

Poliţiştii locali au constatat, printre altele, că agenţii economici au amplasat pe domeniul public vitrine, lăzi frigorifice şi tonete de îngheţată, mese fără scaune pentru alimente de tip fast-food sau au amplasat terase în toată regula, deşi nu aveau autorizaţii în acest sens. În alte cazuri, terasele construite depășeau suprafața prevăzută în autorizația de construire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here