Minorul transportat la spitalul din Slatina în comă după accidentul de la Găneasa, transferat la Craiova

Minorul de 15 ani transportat la spitalul din Slatina în comă după accidentul petrecut sâmbătă pe DN65, în Găneasa, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.

Pacientul a fost transferat la Craiova cu o ambulanță pentru că starea sa nu s-a îmbunătățit după ce a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În momentul plecării din spitalul slătinean, minorul se afla în comă profundă, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, medicul Marian Furtună.

Accidentul a avut loc pe DN65, la intrare în comuna Găneasa dinspre Slatina, între un autoturism, în care se aflau cinci persoane, și o autoutilitară. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi fost șoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani, care și-a pierdut viața. În timp ce conducea autoturismul din direcția Găneasa către Slatina, acesta nu ar fi respectat semnificația indicatorului depășirea interzisă, a intrat în depășirea mai multor autoturisme, iar la intrarea pe sens a acroșat o autoutilitară ce circula în aceeași direcție, a pierdut controlul asupra autoturismui și a intrat într-un copac.

După impact, toate cele cinci persoane care se aflau în autoturism au suferit traumatisme. Șoferul și un minor de 15 ani au rămas încarcerați și au fost găsiți de echipajele medicale în stare de inconștiență. Victimele au fost transportați la Spitalul Slatina, dar tânărul de 23 de ani a murit. Medicii nu au reușit să îl scoată din comă pe minor, fiind transferat la Craiova. Celelalte trei persoane, printre care doi minori, au ajuns și ei la spital.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Amănunte și imagini AICI și AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here