PONTON Slatina: Locul în care găsiți nectarul zeilor, ca în iubita Elada. Cafea cu gust de LIBERTATE

Vechea și iubita Elada… Mare, soare, vacanță. Libertate. Cafea, frappe autentic grecesc la tine acasă, deliciosul Greek Iced Coffe, Freddo Esspreso, Freddo Capuccino, frappe cu înghețată, ciocolată rece, limonadă cu multă gheață și castraveți, fresh-uri din portocale sau grapefruit, iar la ceas de seară câteva shot-uri împreună cu prietenii. La PONTON. PONTON Slatina.

Un colț din Grecia în 20 de metri pătrați. Un spațiu perfect, amenajat cu mult gust și stil și iubire. Paula Rățulescu este designerul craiovean care a adus Grecia pe strada A.I. Cuza, nr. 11, în Slatina.

Și în care timp de câteva minute revezi și retrăiești amintiri atât de dragi din Halkidiki, Lefkada, Corfu, Rhodos, Santorini, Zakynthos.

Amintiri rămase în suflet și reînviate odată ce urci pe scării, la Ponton. Marca, logoul, conceptul au fost realizate cu mult stil de Răzvan Mic.

Un spațiu rămas liber, scos la închiriere. Așa a pornit totul.

au povestit tinerii care au adus cafeaua grecească la Ponton, în Slatina.

Răzvan, Neacșu, Adi și Bogdan. Sunt cei patru tineri cool care vă oferă cafeaua cu gust de Grecia. Răzvan are experiență în prepararea produselor, a lucrat în Grecia pentru o perioadă chiar în acest domeniu.

Și cum PONTON înseamnă libertate, crearea unor legături strânse între oameni, clienții vor fi fidelizați cu puncte și tot felul de promoții.

Românii iubesc Grecia, iubesc marea, culorile apusului în Marea Egee, răsăritul soarelui, dar și amintirile dragi. Amintiri ce rămân pe retină și în inimă. Haideți la PONTON să păstrați amintirile până la următoarea vacanță!

Și cum @PONTON Slatina este un loc de poveste, toți clienții sunt invitați să scrie un gând, o trăire, un mesaj, o adresă de instagram pe unul din pereții cafenelei!

Și ca orice poveste frumoasă care trebuie spusă și dusă mai departe, reprezentanții PONTON promit că vor duce acest concept în toată zona Olteniei unde va fi creat un lanț de cafenele cu gust de Elada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here