Ministrul Afacerilor Interne va coordona direct ancheta în cazul cutremurătoarei crime din Caracal

Premierul Viorica Dăncilă a solicitat ministrului afacerilor interne, Nicolae Moga, să coordoneze, direct, ancheta în cazul cutremurător din Olt, se arată într-un comunicat al Executivului.

La solicitarea premierului Viorica Dăncilă, ministrul afacerilor interne, Nicolae Moga, va coordona direct, la fața locului, ancheta care să clarifice de urgență modul în care autoritățile au intervenit în cazul cutremurător din județul Olt.

De asemenea, prim-ministrul României a cerut ministrului afacerilor interne să aloce toate resursele necesare din partea Poliției Române pentru urgentarea anchetei.

“Este o dramă cumplită. Fac un apel ferm către toate instituțiile implicate să analizeze și să impună sancțiuni severe, dar și să corecteze eventuale vulnerabilități și vicii de procedură, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Sunt alături de rudele aflate în suferință”, a afirmat premierul.

Surse din cadrul MAI susțin că ministrul Afacerilor Interne se află deja în drum spre Caracal.

De asemenea, Viorica Dăncilă a solicitat președintelui o analiză riguroasă a responsabilităților STS în acest caz, în cadrul ședinței CSAT de marți, 30 iulie.

1 COMENTARIU

  1. Daca era un caz de coruptie STS ul il gasea imediat dar neavand niciun interes ca sunt niste cetateni care mor nu ia interesat ca oricum salariile merg si cu STS si fara STS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here