Informație BOMBĂ: Criminalul din Caracal ar fi fost cercetat de DIICOT pentru trafic de persoane

O informație bombă a fost furnizată de șeful unei firme de pază și protecție din Caracal, care spune că suspectul arestat preventiv în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, despre care se crede că a fost ucisă, tranșată și arsă, ar fi fost cercetat de DIICOT ca suspect într-un dosar de trafic de persoane.

Omul de afaceri Remus Rădoi a declarat, sâmbătă, într-un interviu la România TV, că el știe că Gheorghe Dincă, de 65 de ani, a fost cercetat de DIICOT într-un dosar în care era suspect de trafic de persoane.

Întrebat dacă este posibil ca inculpatul arestat sâmbătă, sub pretextul taximetriei, să fi racolat fete, Rădoi a spus că este foarte posibil acest lucru, „având în vedere că el era deja cercetat de DIICOT pe această latură”.

„Din ce știu eu, și înainte era cercetat pentru trafic de persoane. Era suspectat și era deschis un dosar”, a declarat Remus Rădoi.

Remus Rădoi

Principalul suspect în cazul cutremurătoarei crime din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv, sâmbătă după-amiază, nu pentru crimă, ci pentru trafic de minori și viol. Victimă i-a căzut Alexandra Măceșanu, de 15 ani, care a dispărut miercurea trecută, după ce, aflată în Caracal, ar fi urcat într-o mașină de ocazie pentru se înapoia în localitatea de domiciliu, Dobrosloveni. De atunci nu s-a mai știut nimic de ea până a doua zi, joi, când Alexandra a reușit să apeleze de pe un telefon numărul de urgență 112.

Fata a reușit să ceară ajutor de trei ori la numărul de urgență 112, indicându-le polițiștilor indicii despre locul în care era sechestrată. Apelurile disperate ale adolescentei au avut loc joi, dar oamenii legii au ajuns la adresa cu pricina abia în noaptea de joi spre vineri și au pătruns în locuința criminalului abia vineri dimineață, la ora 06.00. Prea târziu să o mai salveze pe Alexandra.

1 COMENTARIU

  1. Este vorba de șeful de clan, Remus Radoi, zis Codita? Care dintr-un interlop sef de clan a devenit „om de afaceri” acum deținătorul unei firme de paza ce are contracte cu mai multe firme de amanet si sedii de banci din localitate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here