REVOLTĂTOR! Încasează peste 10.000 lei lunar și stă mai mult în concediu: Cine este cel mai NESIMȚIT BUGETAR al țării

Încă o căpușă a țării a fost identificată de presă la Iași. Este vorba de subprefectul Valentina Iosub, care în cei doi ani de la numirea în funcție a stat mai mult prin concedii. Salariul însă și la încasat la timp și cu religiozitate, ajungând să ridice o sumă mai mare decât prefectul județului, scrie BZI.

Zilele acestea subprefectul judetului Iasi, se află din nou într-un “binemeritat” concediu de odihnă, de aproape două săptămâni. Și asta după ce abia revenise dintr-un alt concediu de odihnă în iunie, după o epuizantă perioadă aprilie-mai plină de concedii medicale.

8.000 lei este salariul pentru funcția pe care o ocupă în Institutia Prefectului. Alți 903 lei îi încasează ca normă de hrană pentru postul pe care îl ocupă dar nu prea îl exercită.

Sursa foto: reporteris.ro

De parcă nu ar fi suficieți acești bani, Valentina Iosub mai ridică 1.200 lei pentru că este membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică(ATOP) unde, asemenea prefecturii, practică un chiul de succes.

La un calcul simplu, aceasta ridică pe an peste 1,4 miliarde lei vechi numai din aceste funcții, notează jurnaliștii ieșeni.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here