Dosarul Caracal. Surse: Testele ADN confirmă că Alexandra a fost în maşina suspectului

Sursa foto: realitatea.net

Surse: Testele ADN confirmă că Alexandra a fost în maşina suspectului. Surse judiciare citate de Realitatea TV au afirmat, duminică dimineaţă, că, după testele ADN, s-a confirmat faptul că cercelul şi firele de păr găsite în autoturismul principalului suspect sunt ale adolescentei dispărute.

În plus, unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a afirmat că ADN ar fi fost confirmat şi pe o bucată de bandă adezivă găsită în maşină. În jurul orei 9:00, Gheorghe Dincă, principalul suspect, a fost adus cu o dubă la locuinţa sa din Caracal, pentru a se relua cercetarea la faţa locului.

Sâmbătă după-amiază, bărbatul şi anchetatoii au stat cinci ore în aşa-numita “casă a groazie”, unde a fost adusă şi fosta soţie a suspectului. Potrvit surselor judiciare citate de Realitatea TV, femeia a fost chemată pentru a prezenta eventuale informaţii suplimentare, în baza cărora să poată fi verificate spusele lui Gheorghe Dincă.

Potrivit informaţiilor oferite de surse judiciare, sâmbătă, după cercetarea la faţa locului, oasele găsite în curtea lbărbatului suspect par umane, dar vechi. Şi cenușa recoltată este veche, ceea ce îngreunează ancheta, au declarat surse judiciare. Anchetatorii au găsit un cercel în autoturismul suspectului, pe care mama Alexandrei l-a identificat ca fiind al adolescentei, dar suspectul spune că nu a luat-o cu maşina pe Alexandra, fata de 15 ani, și, mai mult, că nu o cunoaște.

De asemenea, sursele citate au spus că în zona locuinței nu a fost găsit sânge, până vineri seara.

Bărbatul nu a fost încă acuzat de crimă pentru că lipseşte rezultatul analizelor ADN. În căutare de probe, poliţişti, procurori şi experţi s-au întors la casa suspectului. Iar cu ajutorul scafandrilor a fost verificat și un lac din spatele locuinţei suspectului, însă în ape, au fost găsite doar resturi animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here