Alte patru fete au dispărut în ultimii 20 de ani din raza de acțiune a lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Pe raza de acțiune a lui Gheorghe Dincă au dispărut fără urmă de-a lungul anilor alte patru tinere, toate având semnalmente asemănătoare și vârste apropiate de cele ale celor două fete ucise, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Lista persoanelor dispărute, publicată pe siteul Poliției Române, include sute de persoane, unele dintre ele fiind de negăsit de zeci de ani. Nu este cunoscut exact modul în care poliția caută aceste persoane. În cazul celor două fete răpite și ucise de criminalul din Caracal este cât se poate de evident că polițiștii au fost foarte relaxați când părinții au semnalat dispariția fetelor.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, a fost “liniștită” de polițiști care i-au spus să nu-și facă griji pentru că fiica ei a plecat probabil cu un “Făt-Frumos”. Reacția a fost similară și în cazul Alexandrei. Tatăl fetei a fost amenințat de polițiști, în timp ce fiica sa era torturată și ucisă cu cruzime de un psihopat. “Auzi, bă, dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele percheziţiilor!”, i-au spus oamenii legii părintelui.

Am analizat lista tuturor persoanelor dispărute și am descoperit că din raza de acțiune a lui Gheorghe Dincă au dispărut fără urmă de-a lungul anilor alte patru tinere.

Toate au aceleași semnalmente precum Alexandra și Luiza: au vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, părul șaten și ochii căprui.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here