Probleme descoperite în trafic de poliţiştii olteni. Cum circulau autobuze, microbuze sau autovehicule de transport

Autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri au fost oprite pentru control, de poliţiştii rutieri. 

Pe parcursul săptămânii 22 – 28 iulie, pe raza județului Olt, polițiștii Serviciului Rutier, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de conducătorii autovehiculelor de transport public de persoane mai mare de 8+1 locuri și de transport de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Acțiunea s-a desfășurat conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

La acțiune au participat 35 de polițiști rutieri, fiind verificate 244 vehicule înmatriculate în România și 4 vehicule înmatriculate în UE.

Cu această ocazie au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale privind respectarea, de către șoferii profesioniști, a vitezei legale, utilizarea centurilor de siguranță sau a dispozitivelor de retenție, funcționarea corespunzătoare a aparatului tahograf, respectarea perioadelor de conducere ori de odihnă, documentele obligatorii ale conducătorilor auto, ale vehiculului ori cele ale operatorilor de transport.

2 COMENTARII

  1. Nimeni nu știe ca microbuzele merg cu dublu de oameni, nimeni nu știe ca medici primesc șpagă, nimeni nu știe ca polițiști iau șpagă ca să treci proba practica, nimeni nu știe nimic în tara asta plina de corupție mai rău ca n Venezuela

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here