Polițist MUȘCAT de un bărbat pe care voia să îl imobilizeze. Agresorul, trimis în judecată pentru ultraj

Sursa foto: romaniatv.net

Un polițist din Alba Iulia a fost mușcat de mână în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat, pe o stradă din apropierea centrului comercial Alba Mall. Incidentul s-a petrecut în 12 iunie, în jurul orei 23.00.

Atunci, o patrulă de polițiști l-au identificat pe C.V.A, care în urma unor certuri cu concubina sa, a spart ușa apartamentului acesteia, cu piciorul.

În urma sesizării la poliție făcută de către femeie, oamenii legii l-au găsit pe bărbat în parcarea centrului comercial. Acesta a fugit, iar polițistul B.R.P a început să îl urmărească.

Polițistul l-a prins din urmă și a început manevrele de imobilizare, dar în acel moment bărbatul l-a mușcat pe omul legii de antrebraț. Polițistul a avut nevoie de aproximativ 3 zile de îngrijiri medicale.

În urma incidentului petrecut, bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată.

”În data de 12.06.2019, în jurul orei 21:00, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu concubina sa, inculpatul C.V.A. a deteriorat prin lovire cu piciorul uşa de la intrarea în apartamentul persoanei vătămate B.S.V., situat în mun. Alba Iulia.

Ulterior, în aceeaşi dată, în jurul orei 23:00, organele de poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care au intervenit în urma solicitării persoanei vătămate, l-au identificat pe inculpatul C.V.A. în parcarea centrului comercial Alba Mall, iar când au intenţionat să-l conducă la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, inculpatul a fugit pe bulevardul Tudor Vladimirescu, fiind urmărit de organul de poliţie B.R.P., care l-a prins din urmă și l-a imobilizat, însă în timpul imobilizării inculpatul l-a fost muşcat pe acesta de antebraţul drept, cauzându-i o leziune traumatică ce a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

sursa: alba24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here