Cazul Caracal: Unchiul Alexandrei vorbește de o rețea de trafic de persoane organizată până sus în statul român

Sursa foto: cancan.ro

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, continuă să creadă că nepoata sa a încăput pe mâna unor traficanți de persoane și afirmă că rețeaua acestora ar putea fi organizată „până sus în statul român”.

De asemenea, Cumpănașu este convins că autoritățile au acționat intenționat într-un mod care ar fi permis tragerea de timp a anchetei și plantarea unor probe în anumite locuri, astfel încât la sfârșit să existe un țap ispășitor în persoana lui Gheorghe Dincă.

Deși Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușa descoperită la locuința lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei Măceșanu, unchiul fetei se întreabă cum inelul si lănțișorul de argint care au aparținut nepoatei sale au fost negăsite netopite în recipientul în care se presupune că trupul Alexandrei a fost ars de răpitor.

În asemenea condiții, familia va cere o contraexpertiză a probelor care să fie efectuată de instituții specializate din afara țării.

„APEL: Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari. In rest fac urmatorul ANUNT: Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel “butoi”. Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura URIASA. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar “afumate” dar INTREGI. Aici avem de a face cu o caracatita cu multi golani care au nevoie de un tap ispasitor si oprirea discutiei despre acest sistem bolnav in care oamenii simpli nu au nici o sansa la viata. Pana vom avea contraexpertiza internationala sunt obligat sa accept testul IML dar NU si povestea de 2 lei servita despre criminal, arderea trupului, etc. De asemenea este incalificabil si inexplicabil de ce initial cercetarea la fata locului s-a facut fara criminalisti, pe graba iar dupa 2 zile monstrul este transportat la Bucuresti. Adica practic timp pt intoxicari, ascuns sau plantat probe, timp crucial pt ca o retea bine organizata pana sus in statul roman sa isi “puna lucrurile in ordine”!!!!! Pt mn acum este INCEPUTUL luptei pt Alexandra si aflarea adevarului! #112vreausatraiesc!. Va rog sa fiti alaturi de mine in continuare in aceasta batalie pt copiii nostri!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Alexandru Cumpănașu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here