Surse: Alte 5 fete corespund profilului unei potențiale victime de-a lui Dincă

Ipoteza conform căreia Dincă ar fi făcut mai multe victime decât a recunoscut nu este exclusă de anchetatori. Dispariţia, în împrejurări încă neclare, a mai multor fete din zona de sud a ţării este investigată.

Ca să nu stârnească un val de isterie, poliţiştii au ales să nu vorbească despre aceste cazuri până nu vor avea confirmarea clară că au sau nu legătură cu suspectul din Caracal.

Ar fi vorba despre cel puţin 5 fete care ar corespunde profilului unei potenţiale victime de-a lui Gheorghe Dincă.

Ciudat este că până să mărturisească ororile, nimeni din apropiaţii lui nu a sesizat că ar avea apucături bolnave.

Bogdan Alexandru, fostul avocat al lui Gheorghe Dincă: „Soţia a venit spre finalul lunii aprilie, iar răpirea în mijlocul lunii, cu o săptămână-două înainte să vină soţia.”
Reporter„Şi doamna nu a văzut nimic care să ridice semne de întrebare?”
Fostul avocat al lui Dincă„Absolut nimic. Nu a văzut, nu a bănuit.”

Ca să îi facă un profil cât mai complet lui Dincă, anchetatorii verifică acum atent toate lucrurile de la el din casă. Pe lângă cele trei telefoane găsite la perchiziile de până acum, ar mai fi fost găsit încă unul. Toate urmează să fie expertizate.

Gheorghe Dincă are şi un profil pe o reţea socială, care urmează să fie analizat pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul îl folosea ca să găsească eventuale victime.

Miercuri au continuat cercetările în locuinţa sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, există mai multe foraje, tuneluri şi puțuri înfundate. Varianta potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi alte victime nu este exclusă.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here