Ambulanțier din Olt, sub control judiciar pentru complicitate la fals intelectual. El nu muncea, dar își primea salariul

Un bărbat de 46 de ani, din localitatea Gârcov, bănuit de complicitate la fals intelectual, a fost pus sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de faptul că, deși nu se prezenta la serviciu, el fiind ambulanțier la Substația de Ambulanță Corabia, își încasa regulat salariul.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au desfășurat activități de urmărire penală în urma cărora a reieșit faptul că, în perioada 2017-2018, bărbatul de 46 de ani, în calitate de ambulantier, și-ar fi însușit drepturile salariale în valoare de 15.000 de lei, fără a se prezenta la serviciu.

„În cauză, la data de 7 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, fața de bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals intelectual. Cercetările continuă și față de alte persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Cauza aceasta este disjunsă din dosarul penal în care 14 angajați ai Substației de Ambulanță din Corabia au fost plasați sub control judiciar, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here