Ponta: Toți “strigătorii” de la USR vor în realitate să rămână Guvernul Dăncilă

Sursa foto: b1.ro

O guvernare ca cea de azi îi asigură lui Dan Barna prezența in turul al doilea al alegerilor prezidențiale, susține Victor Ponta, după atacurile privind negocierile dintre Pro România și ALDE.

Liderul Pro România scrie pe Facebook că nimeni nu a înțeles nimic din discuțiile dintre partidul său și ALDE.

”Propunerea mea de ieri de schimbare a Guvernului actual și a Programului de guvernare Dragnea – Vâlcov este singura acțiune concretă și pragmatică din această vară, explică Ponta, adăugând că propunerea e realizabilă dacă ALDE nu mai susține actuala guvernare.

Toți “strigătorii” de la USR și susținătorii lor din țara și din străinătate vor ”în realitate să rămână Guvernul Dăncilă – așa au un sac de box în care să dea mereu și ei scapă de asumarea guvernării (ca să nu se facă de râs ca în 2016”, acuză Ponta.

”O guvernare ca cea de azi îi asigură lui Barna prezența în turul doi și bătălia cu Iohannis… Toți acești indivizi preferă (în mod iresponsabil – după părerea mea) să lase România să fie distrusă total din punct de vedere economic și bugetar…chiar dacă asta înseamnă să preiei o țară distrusă și încă o generație irosită”, mai spune Ponta.

sursa: euractiv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here