Deputatul Gigel Știrbu, la muncă pe stradă pentru candidatura lui Klaus Iohannis/ FOTO

Deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu participă, în această perioadă, la campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte.

Parlamentarul poate fi întâlnit zilnic la corturile PNL din Slatina, unde încearcă să convingă cât mai mulți oameni să își dea semnătura de susținere a actualului prețedinte al României pentru un al doilea mandat.

„Astăzi am fost alături de colegii liberali din Slatina la strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii domnului Președinte, Klaus Iohannis. Pe această cale vreau să transmit slătinenilor că mă pot găsi în fiecare seară la corturile PNL din Slatina”, a anunțat, pe pagina sa de socializare, Gigel Știrbu.

Partidul Național Liberal a demarat, în urmă cu 10 zile, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

”Sper să vină cât mai mulți români și să semneze pentru candidatura mea. Am nevoie de acest semnal din partea românilor. Eu vreau să continuăm împreună și cred că este important în acest moment să subliniez împreună, fiindcă împreună trebuie să resetăm, să reconfigurăm statul român”, a declarat, în debutul campaniei, Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here