Val de dispariții în Olt. Polițiștii caută o femeie care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. În urmă cu o săptămână a fost raportată altă dispariție/ FOTO

Polițiștii din Olt caută o femeie de 47 de ani, din comuna Traian, care, în noaptea de luni spre marți, a plecat de la domiciliul său și nu a revenit. 

La data de 20 august a.c., în jurul orelor 09:00, un bărbat de 46 de ani, din comuna Traian, județul Olt, a sesizat că sora sa, BĂDESCU STELA-CARMEN, de 47 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de 19/20 august și nu a mai revenit, se arată într-un comunicat al Poliției.

Semnalmente femeii sunt: 1,70m înălțime, constituție robustă, greutate 90-95 kg, părul tuns scurt, de culoare negru, ochii căprui, fără semne particulare.

Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de aceasta în momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

În urmă cu o săptămână a fost raportată o altă dispariție. Este vorba de o femeie, de 44 ani, din orașul Drăgănești-Olt, care, în seara zilei de 26 iulie, a plecat de la domiciliul său și nu a revenit până în prezent.

Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 9.00, femeia ar fi plecat în municipiul Slatina pentru a efectua investigații medicale. Aceasta i-a confirmat bărbatului faptul că a ajuns în oraș, după care nu a mai răspuns la telefon.

Elena Percea, femeia dispărută

Astfel de dispariții au o nouă conotație decât până acum, în contextul crimelor din Caracal cărora le-ar fi căzut victime cele două adolescente dispărute în aprilie și iulie, după ce au făcut autostopul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here