CJ Olt va găzdui cea de-a doua ediție a campaniei „Informare acasă! Siguranță în lume”

Consiliul Județean Olt va fi miercuri, 28 august, începând cu ora 10:00, gazda etapei a II-a a Campaniei naționale de informare susținută de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni – ”Informare acasă! Siguranță în lume”, anunță, printr-un comunicat de presă, CJ Olt.

Întâlnirea va avea loc în Sala Europa a instituției-gazdă și va beneficia de prezența lui Victor Ionescu, subsecretarul de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, a reprezentanților Consiliului Județean Olt și ai instituțiilor partenere în acest proiect: Prefectura Olt, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, Inspectoratul de Poliție al Județului Olt, DGASPC Olt, AJOFM Olt, Agenția Națională Antidrog, DJST Olt, AEP, USAMV – Filiala Slatina.

Scopul campaniei este de a realiza o informare corectă și cât mai completă a potențialilor migranți români în ceea ce privește drepturile pe care le au în statele membre ale Uniunii Europene, se mai arată în comunicatul CJ Olt.

Ca element de noutate, în cadrul acestei campanii de informare, reprezentanții Autorității Electorale Permanente vor furniza informații cu privire la votul în străinătate, înainte de alegerile prezidențiale din această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here