Dan Ciocan: Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților s-a întrunit la Prefectura Bihor

Ședința de miercuri a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților a avut loc în sala de sedințe a Prefecturii Bihor.

„Pe ordinea de zi avem în dezbatere trei inițiative legislative proiect de lege pentru abrogarea art. 29 indice 1 din Legea îmbunătățirilor funciare nr. 138/2004, proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991 și proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 220/2018 privind transmiterea unor suprafețe de fond forestier din grupa I funcțională – vegetația forestieră cu funcții speciale de protecție din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva în domeniul public al unor unitati administrativ-teritoriale”, a anunțat deputatul de Olt Dan Ciocan, secretarul Comisiei (foto dreapta).

În plus, dat fiind specificul zonei și interesul fermierilor, comisia va dezbate și o serie de aspecte ce țin de accesarea fondurilor europene.

„Vom mai discuta despre lucrările de îmbunătătiri funciare, zona montană, programul de susținere a crescătorilor de suine autohtone Mangalița și Bazna, dar și situația din apicultură, precum și reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole și forestiere”, a mai notat Dan Ciocan pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here