Primăria Slatina intenționează realizarea a 800 de noi locuri de parcare. Zonele pe care municipalitatea le are în vedere

Primăria Slatina intenționează realizarea a 800 de noi locuri de parcare pentru autoturisme în mai multe zone din oraș. În acest sens, Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP) a scos la licitație realizarea unui studiu de fezabilitate.

Anunțul privind elaborarea „Studiului de Fezabilitate pentru creșterea numărului de locuri de parcare pe raza municipiului Slatina” a fost postat recent pe SICAP, termenul limită pentru primirea ofertelor fiind 19 septembrie 2019.

Municipalitatea are în vedere ca noile locuri de parcare să fie amenajate pe străzile Aleea Rozelor (Blocurile GA 22, GA 23 și FB 20), Textilistului (Bloc G9), Teiului (Bloc 2), Aleea Lalelelor (Blocurile FA13 AG și FB7), Centura Basarabilor (parc G6), Crisan (cămin Slatex) și Păcii (Blocurile 1 – 3).

„Se va elabora un S.F. pentru construirea si amenajarea de aproximativ 800 de noi locuri de parcare, în vederea amplasarii lor in urmatoarele zone de pe raza municipiului Slatina: 1. Zona strada Aleea Rozelor, Bl. GA22, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 440 mp cu sistem existent din asfalt/beton. 2. Zona strada Textilistului, Bl. G9, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 84 mp cu sistem existent din asfalt/beton. 3. Zona strada Aleea Rozelor, Bl. GA23, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 280 mp cu sistem existent din asfalt/beton. 4. Zona strada Teiului, Bl. 2, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 225 mp cu sistem existent din pamant/asfalt/beton. 5. Zona strada Aleea Lalelelor, Bl. FA13 AG, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 252 mp cu sistem existent din asfalt/beton. 6. Zona strada Centura Basarabilor, parc G6, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 680 mp cu sistem existent din pamant/spatiu verde. 7. Zona strada Crisan, camin Slatex, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 897 mp cu sistem existent din asfalt/beton. 8. Zona strada Aleea Lalelelor, Bl. FB7, cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 840 mp cu sistem existent din asfalt/beton. 9. Zona strada Pacii, Bl. 1 – Bl. 3 cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 848 mp cu sistem existent din asfalt/beton. 10. Zona strada Aleea Rozelor, Bl. FB20 cu suprafata totala propusa spre studiu de aproximativ 200 mp cu sistem existent din asfalt/beton. Mentiune: Una sau mai multe zone din cele propuse mai sus pot fi inlocuite cu alte zone, care au aproximativ aceeasi suprafata si configuratie. NOTĂ: Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile. Termenul limita exprimat in numar de zile in care Autoritatea Contractanta va raspunde in mod clar si complet la toate solicitarile de clarificari este in a 6 zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor”, se arată în anunțul urcat de DASIP pe SICAP.

Operatorii economici (ofertanți individuali sau asocieri) care doresc să participe la licitație trebuie să dovedească că, în ultimii trei ani, calculați raportându-se la termenul limită de depunere a ofertelor, au prestat și dus la bun sfârșit servicii de proiectare similare din punct de vedere al complexității și/sau utilității cu cele care formează obiectul procedurii de atribuire în valoare cumulată de minim 114.000 lei fără TVA, în cadrul unuia sau maxim cinci contracte.

„Prin servicii similare se înțelege elaborarea de documentații tehnice pentru SF, DALI sau proiectare (orice faza a proiectării), pentru lucrări de constructii de poduri sau parcări (modulare pe structură metalică, sau constructți subterane/supraterane)”, se mai arată în anunțul urcat pe SICAP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here