Trei bărbați, arestați preventiv în urma perchezițiilor efectuate marți în Olt și Teleorman de DIICOT. Cine sunt aceștia

Trei bărbați au fost arestați preventiv, miercuri, după perchezițiile pe care procurorii DIICOT le-au efectuat marți în Olt și Teleorman, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri.

Este vorba de Ion Adrian Achim, Claudiu Daniel Rizea și de Daniel Neațu. Măsura arestării preventive a fost dispusă de Tribunalul Olt, la propunerea anchetatorilor.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT –  Biroul Teritorial Olt, au efectuat, marți, patru percheziţii domiciliare la locuințele a cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„În fapt, în urma cercetărilor, a reieşit că, în perioada 2018 – 2019, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, ar fi comercializat canabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite trei pungi din plastic și un borcan de sticlă ce conțineau material vegetal uscat, de culoare verde-oliv.

Totodată, au fost descoperite două pliculețe autosigilante, un cântar de mare precizie, un grinder și șase plante ce par a fi canabis, plantate în grădină”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

24 de persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

În cauză, cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here