Ce spune Marius Oprescu despre partenerii locali de alianță după ce, la nivel național, ALDE s-a rupt de PSD/ VIDEO

Întrebat, joi, dacă alianța PSD-ALDE se va rupe și la nivel local, președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că reprezentanții organizației nu au avut încă nici o discuție cu cei de la ALDE și nici nu va exista o asemenea discuție înaintea unei consultări în forurile statutare ale social-democraților.

„Nu am avut nici o discuție cu cei de la ALDE până în momentul de față și nici nu putem avera vreo discuței până nu avem și noi o consultare în cadrul organizației județene, în forurile statutare. Până în acest moment nu am avut această întâlnire. Așa cum se știe, majoritatea parlamentarilor de Olt, inclusiv domnul președinte Paul Stănescu, urmează ca la finalul săptămânii să se afle la Mamaia, acolo unde are loc întâlnirea grupurilor parlamentare reunite înaintea începerii sesiunii de toamnă”, a declarat Marius Oprescu.

Într-un asemenea context, liderul PSD Olt afirmă că, deși alianța locală nu are nici o legătură cu cea națională, nu poate spune dacă oamenii lui Tăriceanu vor rupe sau nu legătura cu PSD Olt.

„În acest moment nu pot să spun nici că vor ieși din această alianță locală, care n-are nici o legătură cu alianța națională, dar nici nu pot spune că o vom păstra. Așa cum am spus, discuțiile cu cei de la ALDE vor avea loc după ce vom avea o consultare în cadrul grupurilor statutare ale organizației Olt”, a precizat Marius Oprescu.

În urmă cu două zile, președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, declara că, deocamdată, alianța ALDE – PSD continuă la nivel local și că toate cărțile vor fi făcute de social-democrați, care pot lua funcțiile deținute de oamenii lui Tăriceanu în teritoriu sau pot lăsa lucrurile așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here