Prefectul de Olt a înființat un grup de lucru care monitorizează realizarea Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești. Care e stadiul lucrărilor

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a convocat astăzi în ședință membrii grupului de lucru pentru monitorizarea stadiului desfăşurării lucrărilor necesare implementării proiectului „Drum Expres Craiova – Piteşti”, format din 35 de persoane, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în acest sens, dar și ai primăriilor localităţilor din județ care vor fi tranzitate de drumul expres. Gupul de lucru a fost înfiinţat prin ordin al prefectului în vederea monitorizării, analizării şi dispunerii măsurilor necesare realizării acestui proiect la nivelul judeţului Olt.

La ședință au mai participat vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, subprefectul județului Olt, Florin Dumitru și directorul de șantier al drumului expres, Victor Constantinescu.

„Prefectul județului Olt a solicitat tuturor membrilor să identifice până săptămâna viitoare, când va avea loc o nouă ședință, toate problemele legate de construcția drumului, conform competențelor fiecărei instituţii, în vederea analizării și luării, în regim de urgență, a măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Din punct de vedere al constuctorului, directorul de șantier a declarat că sunt pregătiți să demareze lucrarea, fiind aduse deja agregatele pentru asfalt (75 de mii de tone). Se lucrează la montarea stației de asfaltare, precum și la cele două stații de betoane, iar după data de 15 septembrie 2019 vor sosi și instalațiile pentru forat. Totodată, directorul de șantier a precizat că în jur de 400 de persoane vor lucra la construcția drumului.

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a atras atenția că este vorba despre un proiect important pentru județul Olt, o investiție de care este mare nevoie, solicitând tuturor maximă promptitudine și operativitate în rezolvarea oricăror eventuale probleme apărute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here