Primele imagini de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Maşina „zboară” pur şi simplu pe şosea/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Au fost publicate primele imagini de la groaznicul accident provocat de Mario Iorgulescu, giul preşedintelui LPF. Pe înregistrările surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina condusă de Iorgulescu jr. pur și simplu ”zboară” pe șosea, iar apoi pierde controlul volanului și spulberă cealaltă mașină.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei spre Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Luni, medicii de la Spitalul Elias au anunțat că evoluția lui Mario Iorgulescu este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. „Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă„, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here