Iubitul Luizei Melencu, audiat de procurori. Fata se despărţise de el chiar înaintea dispariţiei

Luiza Mihaela Melencu

Alexandru, iubitul Luizei Melencu, a fost audiat, miercuri, de procurorii DIICOT, relatează România TV.

Potrivit România TV, iubitul Luizei Melencu, una dintre cele două fete despre care se presupune că au fost ucise de către Gheorghe Dincă, a fost audiat miercuri. Acesta a fost chemat să răspundă mai multor întrebări. Poliţiştii vor să afle despre relaţia pe care acesta a avut-o cu Luiza.

Cei doi au fost împreună circa 3-4 luni, iar Luiza s-a despărţit de acesta chiar cu o zi înainte ca fata să dispară. Tânărul era plecat în Italia, la muncă, iar distanţa ar fi fost motivul despărţirii dintre cei doi.

Familia Luizei a povestit că adolescenta şi Alexandru se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă.

“Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, spune Ioana, prietena Luizei. “Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”, mai spune prietena ei.

“Alex are vreo 20 de ani. Erau împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, povestește mama Luizei.

“În sufletul ei, avea ceva pentru el”, completează Ioana. “Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună.”

“Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, mărturisește prietena Luizei. “Mi-a zis nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el. El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.”

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here