Primarul Slatinei anunță că, în cel mult trei ani, va scoate traficul greu din oraș

Sursa foto: gazetaoltului.ro

Întrebat, marți, într-o conferință de presă, dacă se mai aude ceva despre refacerea străzii Oituz, utilizată de traficul greu ca variantă de ocolire a orașului, primarul Slatinei, Emil Moț, a anunțat o adevărată revoluție a infrastructurii rutiere în zonele de intrare și ieșire din municipiu.

Edilul a spus că peste câteva săptămâni va fi în măsură să dea toate detaliile despre acest proiect.

„O să vin în câteva săptămâni cu informații despre proiectul meu pe termen scurt și mediu, o să aveți surprize. Este vorba de centuri, de intrări în Slatina, ieșiri din Slatina, supra-lărgiri la patru benzi. Mai mult nu spun acum. Este viziunea mea pe trei ani de zile, pe tot ce înseamnă scoaterea traficului greu din oraș, refacerea infrastructurii actuale pe care o s-o folosim numai noi, slătinenii, după ce reușim să ne conectăm cu bucata de tronson din drumul expres Craiova – Slatina”, a declarat Emil Moț.

Primarul Slatinei a mai spus că demersurile sunt avansate pentru implementarea acestui proiect. Mai mult, una dintre licitații s-a și ținut la nivelul proiectării

„Am trecut de etapa de studiu de fezabilitate, suntem mult mai avansați. Dar până nu am licitațiile făcute nu spun nimic. Pe una dintre ele am termiat și licitația, am dat și ordinul de începere la proiectare, dar nu am spus nimic până acum”, a mai precizat Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here