Reconstituirea crimelor din Caracal continuă. Gheorghe Dincă le arată anchetatorilor cum a răpit-o şi a ucis-o pe Luiza

Sursa foto: romaniatv.net

Este o nouă zi crucială în ancheta de la Caracal. După ce luni s-a făcut reconstituirea în cazul Alexandrei Măceşanu, astăzi Gheorghe Dincă le explică anchetatorilor ce a făcut cu Luiza. În timp ce mama şi bunicii fetei sunt convinşi că fata este în viaţă, monstrul din Caracal va prezenta versiunea lui: cum a ucis-o şi ce a făcut cu trupul tinerei.

Oamenii s-au adunat de dimineață în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

Familia Luizei a încercat să pătrundă în curtea criminalului, a atacat maşina poliţiei în care se afla Dincă şi s-a îmbrâncit cu jandarmii prezenţi la reconstituire.

“Am sperat că după acea revoluție vom avea o țară ca afară. Ne-au mințit, nu au fost în stare să facă nimic bun. Domnul Dincă nu are nicio emoție. Știe că pentru el aceste reconstituiri nu au nicio semnficație. De la început am avut garanția că aici se joacă un teatru ieftin de când am mers la Coșoveni la acei milițieni”, a spus bunicul Luizei.

Gheorghe Dincă a fost dus apoi în prima locație, locul de unde a luat-o pe Luiza la ocazie. Acolo a fost la un pas să fie linșat de familia Luizei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here