Toma Cuzin (Firicel din Las Fierbinți) s-a DEZLĂNȚUIT la Slatina, în fața oficialităților locale/ VIDEO

Actorul Toma Cuzin (Firicel din Las Fierbinți), la „Oltenii și... Restu Lumii”

Actorul Toma Cuzin, cel care joacă rolul lui Firicel Cimpoaie din serialul de televiziune Las Fierbinți, difuzat de ProTV, s-a dezlănțuit, vineri dimineață, la Slatina, în fața oficialităților prezente la Vama Oltenească de la Podul Olt, prestând un monolog comic la startul Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”.

Toma Cuzin se numără printre invitații speciali ai evenimentului de la Slatina și el a avut rolul de a-i înveseli pe cei prezenți la Vama Oltenească, susținând un monolog comic cu subiect biblic.

De asemenea, actorul, substituit în gazdă, a luat la rost oficialitățile, întrebându-le dacă au pașaport de oltean ca să poată pătrunde în oraș și să participe la festival.

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului de umor „Oltenii & Restu’ lumii” a început vineri dimineață la Podul Olt, acolo unde a fost instituită tradiționala Vamă Oltenească și unde invitații de marcă ai evenimentului au primit celebrul pașaport de oltean, în rând cu șoferii care dădeau să intre în Slatina și care au fost opriți la Vamă.

La deschidere au fost prezenți președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moț, deputatul Marius Iancu, diverse personalități invitate și mai mulți șefi de instituții de cultură.

Invitații, printre care personalitatea festivalului, care anul acesta este actorul Silviu Biriș, au fost primiți cu pâine, sare și vin și au fost serviți, apoi, cu pastramă.

Festivalul se va întinde pe durata a trei zile, în cadrul său fiind organizate, în Parcul Tineretului, târguri ale meșterilor populari și cu specific culinar tradițional, diverse concursuri și concerte de muzică populară și ușoară.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here