Cererea DNA de a redeschide o parte din dosarul TelDrum, judecată pe 1 octombrie: O acuzație adusă lui Liviu Dragnea ar putea să pice

Sursa foto: b1.ro

Tribunalul Teleorman a amânat pronunțarea în speța privind cererea DNA de a redeschide acea parte din dosarul TelDrum, care se referă la asocierea dintre compania de construcţii TelDrum şi Euroconstruct Trading, suspectate că ar avea legături cu Liviu Dragnea, potrivit Liber în Teleorman.

Judecătoarea Emilia Enescu, care a luat această decizie, este o apropiată a lui Liviu Dragnea, potrivit liberinteleorman.ro. Astfel, abia în prima zi din octombrie vom afla dacă încep sau nu cercetările asupra acestei părți din dosarul Tel Drum.

Această speță trebuia să fie tranșată la jumătatea verii, dar instanța a amânat-o în vederea soluţionării cererii de strămutare formulată în cauză: „Având în vedere că s-a discutat doar cu privire la solicitarea de amânare a cauzei, instanţa va lua în discuţie cererea formulată de către SC Tel Drum S.A., care la acest moment nu are calitate procesuală în cauză, prin apărătorul ales, la următorul termen de judecată”, menționează documentul încheierii de şedinţă din data de 13.08.2019.

Cererea DNA de redeschidere a părții din dosarul TelDrum privind asocierea dintre compania de construcţii TelDrum şi Euroconstruct Trading, care sunt suspectate că ar avea legături cu Liviu Dragnea, a fost amânată.

Liviu Dragnea, fost președinte PSD, este pus sub acuzare pentru cinci infracțiuni în dosarul TelDrum. Două capete de acuzare se referă la abuz în serviciu, în timp ce alte două la fraude fonduri europene. Ba mai mult, există unul și referitor la constituirea unui grup infracțional organizat. Prejudiciul total estimat se ridică la 27 de milioane de euro.

Potrivit surselor G4Media.ro, dacă instanţa nu redeschide bucata de dosar, una dintre acuzațiile de fraudă cu fonduri europene aduse lui Liviu Dragnea ar putea să pice.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here