Gheorghe Dincă s-a descătuşat în puşcărie. Mărturisire-şoc făcută colegilor de celulă

Sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Dincă nu a mai suportat presiunea pusă asupra lui și s-a confesat colegilor de celulă.

Gheorghe Dincă, inculpatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, s-a confensat în arest colegilor de celulă. Jurnalistul de investigație Ovidiu Zară a prezentat la o emisiune tv informații cu privire la confesiunile pe care acestea le-a făcut în arest.

Ovidiu Zară a a subliniat că inculpatul are două personalități. În fața autorităților are o personalitate ce denotă un om obosit, umil, dar fără regrete. Însă, în fața celorlalți acesta s-a impus doar prin simplul fapt că se prezentă ca un „munte de om”, un om foarte puternic.

„S-a confesat spunând: băi, băieți, când arzi un cadavru flăcările sunt de doi metri, sunt niște flăcări foarte mari. Dacă ceea ce spune Dincă este adevărat, coroborăm cu ceea ce am constatat la fața locului pe teren. Am întrebat atât vecinul din stânga și din dreapta în momentul în care am fost la Caracal. Nimeni nu a sesizat niciun dram de fum, deși foarte mulți jurnaliști au spus că a fost fum. Asta mă duce la ideea că Gheorghe Dincă fabulează”, a declarat Ovidiu Zară.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here