Accidente de muncă MORTALE în Olt. Doi oameni și-au pierdut viața în chinuri groaznice

Trei oameni, angajați ai unor societăți comerciale cu puncte de lucru în Olt, și-au pierdut viața luna trecută, doi dintre ei murind în chinuri groaznice.

Cea mai cruntă moarte a avut-o un angajat al unei companii de transport feroviar din Timiș, tragedia consumându-se la Corabia. Bărbatul a fost surprins și strivit de o locomotivă care executa manevre.

Un alt bărbat, angajat al unei societăți comerciale din Dolj care activează în domeniul comerțului și care are punct de lucru în Scornicești, și-a pierdut viața într-un accident rutier, în timp ce se deplasa cu autoturismul de la locul de muncă spre casă. Potrivit legislației în vigoare, întâmplarea este considerată accident de muncă.

O a treia persoană, care lucra pentru o companie de prestări servicii din București, cu punct de lucru în Slatina, a murit în urma unui atac de cord.

Luna trecută, un mai puțin de 17 lucrători din Olt au fost implicați în evenimente de muncă. În afara celor trei victime care și-au pierdut viața, alte 14 persoane s-au ales cu incapacitate temporară de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here