Mesajul lui Liviu Dragnea din închisoare înaintea moţiunii de cenzură

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, transmite că fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are un mesaj ferm pentru parlamentarii PSD: susţineţi Guvernul cu toate forţele.

“Cred cā mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar si fārā alte interpretāri: sustineti guvernul! Cu toate fortele! Indiferent de nemultumirile personale!

Avem aceastā obligatie in fata milioanelor de români care ne-au votat. Si nu putem sā cedem tara unor neaveniti care se pregātesc sā distrugā tot ce am construit bun pentru oameni! Si sper ca toatā lumea sā inteleagā exact asta”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Moţiunea de cenzură “Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” a fost citită joia trecută în plenul Parlamentului, iar dezbaterea şi votul vor avea loc în 10 octombrie. Opoziţia mizează atât pe votul celor 237 de parlamentari care au semnat documentul, dar şi pe votul altor parlamentari din rândul social-democraţilor, neafiliaţilor sau de la minorităţi.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here