O femeie bolnavă de cancer din Olt, ajutată cu bani de Loteria Română pentru tratamentul de care are nevoie

O femeie din localitatea Curtișoara, județul Olt, diagnosticată cu cancer, a primit un nesperat ajutor financiar din partea Loteriei Române, prin implicarea Crucii Roșii Olt, pentru susținerea tratamentului de care are nevoie pentru a învinge boala.

Este vorba de suma de 10.000 de lei cu care Crucea Roșie Olt a fost sponsorizată pentru cazul medical din comuna Curtișoara.

„Activitățile și proiectele umanitare nu ar fi posibile fără implicarea directă, promptă și eficientă a sponsorilor care recunosc și susțin activitatea Crucii Roșii, organizația neguvernamentală cu cea mai mare vechime și eficiență din Romania, și anume 143 de ani de activitate neîntreruptă.

Un astfel de sprijin a fost obținut din partea Companiei Naționale Loteria Romană, în cuantum de 10.000 de lei, pentru susținerea tratamentului chirurgical și medicamentos al unui bolnav de cancer din judetul Olt.

Doamna H.V., din comuna Curtisoara, judetul Olt, a intrat în posesia sumei sponsorizate și își poate continua recuperarea după diagnosticare, chimioterapie și radioterapie, avand o șansă la viață.

Crucea Rosie Olt multumește Loteriei Române, în numele beneficiarei, pentru implicare și susținere!”, se arată într-un comunicat de presă al Crucii Roșii Olt.

Domeniile de interes pentru C.N. Loteria Română S.A. în care se realizează acțiuni de sponsorizare sunt următoarele:

  • domenii de interes primar: medico-sanitar, educativ-invatamant, cultural, artistic, sportiv, social si comunitar, de asistenta si servicii sociale, umanitar;
  • domenii de interes secundar: filantropic, stiintific, al protectiei drepturilor omului, de protectia mediului;
  • domenii de interes redus: religios-culte, intretinere, restaurare, conservare monumente istorice, alte domenii prevazute de Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile si completarile ulterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here