Un jandarm din Scorniceşti s-a împuşcat în mână. Militarul a fost transportat cu ambulanța la spital

Un jandarm din cadrul Grupei Scorniceşti s-a împuşcat, sâmbătă după-amiază, în mâna stângă, reprezentanții Jandarmeriei Olt susținând că evenimentul a fost un accident. Militarul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Parchetul Militar a preluat cazul.

Totul s-ar fi întâmplat în sediul Poliției Scornicești, după ce jandarmului i s-a dat arma și muniția, acesta urmând să plece în misiune. El ar fi mânuit neregulamentar arma, care s-a descărcat, rănindu-l la mâna stângă, în zona palmei.

„Este vorba despre un subofiţer din cadrul Grupei Scorniceşti, care s-a rănit uşor prin împuşcare la mână stângă, în timp ce desfăşura activitatea de încărcare a armamentului. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 7.30. El urma să intre în misiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, plutonierul adjutant Simona Floricel.

Militarul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, a mai precizat reprezentantul Jandarmeriei Olt.

Parchetul Militar efectuează cercetări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here