Șeful DIICOT Olt, Ionuț Călina, a DEMISIONAT!

Șeful DIICOT – Biroul Teritorial Olt, procurorul șef Ionuț Călina, a demisionat din funcție, el urmând să treacă, de joi, 7 noiembrie, pe o funcție de execuție în cadrul aceluiași birou.

Demisia lui Ionuț Călina a fost aprobată, miercuri, de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care a decis eliberarea sa din funcție.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin demisie, a domnului procuror Ionuț Călina, începând cu data de 07.11.2019 şi continuarea activităţii acestuia într-o funcţie de execuţie în cadrul Biroului teritorial Olt din cadrul structurii specializate, începând cu aceeaşi dată”, se arată în decizia CSM.

Procurorul Ionuț Călina a venit la DIICOT Olt de la Parchetul Judecătoriei Craiova, la mijlocul anului 2017, când l-a înlocuit în funcție pe procurorul Alexandru Dragomir. El a condus instituția în mandate scurte, de câte șase luni, prin ordine ale procurorului general Augustin Lazăr, până în 23 mai 2018, Ionuț Călina a fost numit la conducerea DIICOT Olt pentru un mandat de trei ani.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Călina s-a declarat învins de clanurile interlope din Olt? Să fie Oltul locul unde interlopii sunt mai puternici ca procurorii? Cine va mai instrumenta în continuare dosarul acela imens cu interlopii din Caracal? Probe, probe și iar probe! Inchideti-i și pe urmă căutați probe, domnilor procurori! În timp ce dumneavoastră căutați probe, interlopii zburdă în voie, amenință în stânga și dreapta, se dau drept afaceriști pe la televizor și își continuă viața infracțională.
    Dumneavoastră, oameni cu carte, capitulați in fața unor mediocri, șmecheri, cu bani făcuți din hoții , prostituție și cămătărie? Păcat că oamenii de bine nu înseamnă nimic pentru cei care ar trebui să- i apere! Contează în schimb banii, de multe ori câștigați pe nedrept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here