Doi bărbați au fost reținuți în urma perchezițiilor efectuate, miercuri, în Slatina, Drăgănești, Găneasa și Dăneasa

Doi bărbați, de 37 și 24 de ani, din Drăgănești-Olt, au fost reținuți pentru 24 de ore în urma audierilor la care au fost supuse mai multe persoane, după perchezițiile pe care polițiștii le-au efectuat, miercuri, în Slatina, Drăgănești, Găneasa și Dăneasa.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada august – noiembrie 2019, cei doi bărbați din Drăgănești-Olt ar fi sustras din cadrul mai multor societăți agricole diverse unelte electrice, biciclete și aparatură electronică.

„Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În cursul zilei de mâine, cei doi bărbați vor fi prezentați Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii din Drăgănești-Olt au efectuat, miercuri, 15 percheziții pe raza orașului, dar și în localitățile Slatina, Găneasa și Dăneasa, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi de la societăți comerciale.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi.

Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here