Spitalul Slatina face noi angajări. Atenție: se cer doar studii gimnaziale și de liceu. Vechimea nu este necesară

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a trei posturi de funcționar debutant și un post de curier, toate la Serviciul administrativ, aprovizionare și transport.

Pentru a se putea înscrie la concurs pentru posturile de funcționar debutant, candidaţii trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, iar pentru postul postul de curier cei interesați nu trebuie să aibă decât școala generală absolvită.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 27 noiembrie 2019, începând cu ora 9.00, urmând ca interviul să aibă loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii primei probe.

Candidații îsi pot depune dosarele în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării/publicării anunțului, dar nu mai târziu de 18 noiembrie 2019.

Condiţiile specifice şi bibliografia de concurs pot fi consultate pe pagina oficială a spitalului, iar relații suplimentare pot fi obține de la serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului, telefon, 0349/802.550.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here