Fost viceprimar al Slatinei: „PNL Olt se laudă că a câștigat Slatina, că o să bată PSD-ul. Nimic mai fals. Beți apă, băieți”

Fostul viceprimar al Slatinei Gabriel Diaconu a postat pe pagina sa de socializare un comentariu politic plecând de la veselia liberalilor din Olt care, după procentul de 45,06% câștigat în turul 2 al alegerilor prezidențiale în Olt, visează că, la alegerile locale de anul viitor, vor câștiga confruntarea electorală cu PSD. 

Fostul viceprimar al Slatinei remarcă faptul că procentele câștigate duminică de liberali în Olt nu sunt ale lor în întregime, pentru că o parte din voturile câștigate de Klaus Iohannis au venit dinspre electoratul celorlalte partide care au participat la primul tur al alegerilor.

„P.N.L Olt se lauda ca a crescut.
P.N.L Olt se lauda ca a castigat Slatina.
P.N.L Olt se lauda ca o sa bata P.S.D-ul.

Doamnelor si Domnilor, nimic mai fals.

Desi P.N.L Olt isi asuma o crestere in procente, aceasta crestere vine din voturile anti P.S.D., care nu sunt si voturi P.N.L .
Aceste voturi sunt anti Dancila si pro Iohannis si aduna si voturile de la U.S.R., P.M.P., Plus, chiar si ProRomania, poate si Alde.
SLATINA luata ca exemplu arata o crestere a voturilor P.S.D care este ingrijoratoare.
Voturile Iohannis se vor imparti la locale si la parlamentare intre multe partide. Ceea ce arunca P.S.D ul pe primul loc.
Cresterea voturilor de dreapta in OLT este slaba raportata la celelate judete.
Asta arata slaba Organizatie P.N.L de la OLT.
In actuala analiza a voturilor P.N.L pierde si Presedentia Consiliul Judetean si Primaria Slatina, cat si controlul pe Consilul Judetan si Consilul Local.
Beti apa, baieti.”, a scris, pe Facebook, Gabriel Diaconu.

În Olt, Viorica Dăncilă a obținut mai multe voturi decât Klaus Iohannis, atât în primul tur de scrutin, cât și în cea de-a doua confruntare electorală. În vreme ce candidata PSD a obținut 54,94%, adică 106.312 de voturi, Klaus Iohannis a adunat 87.210 de voturi, care procentual înseamnă 45,06%.

1 COMENTARIU

  1. Viorica Dancila nu a castigat nimic in Olt , nici cel mai mediocru nu o vota , a fost ajutata de partid . Acum zici ca este calugarita , imbragata in negru , sa te odihnesti acum Veorico iti ajunge cat ai urlat pana acum , cat de ….sa fii sa crezi vei fi votata . Ai timp acum sa studiezi , sa inveti politica , limbi straine , chiar imi pare rau pentru ceea ce credeai ca se intampla, cata inconstienta , nimic nu este intamplator .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here