SURSE: Viorica Dăncilă își dă demisia de la șefia PSD

Sursa foto: stirileprotv.ro

Viorica Dăncilă își va da demisia de la șefia PSD după eșecul de proporții înregistrat la alegerile prezidențiale, potrivit unor surse politice. Anunțul ar urma să fie făcut, marți, în cadrul șediței Comitetului Executiv Național al PSD. 

Amintim, în acest context că președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut, luni seară, discuții cu Viorica Dăncilă, în condițiile în care social-democrații încearcă să se regrupeze după eșecul de proporții înregistrat la alegerile prezidențiale

Potrivit unor surse politice, Ciolacu ar fi mers acasă la Dăncilă pentru a o convinge să demisioneze de la șefia PSD pentru a fi înlocuită cu o conducere colectivă care ar urma să preia puterea în partid până la organizarea unui Congres. Surse politice precizează că în acest sens, șeful Camerei i-ar fi promis fostului premier un post de parlamentar în 2020 și conducerea organizației de femei a PSD.

Președinte interimar al PSD ar urma să fie chiar Marcel Ciolacu, el fiind singurul social-democrat care ocupă o funcție importantă, cea de președinte al Camerei Deputaților.

Discuțiile dintre Marcel Ciolacu și Viorica Dăncilă au loc cu puțin timp înaintea unei ședințe informale a nemulțumiților din PSD, convocată luni seară la Parlament de același Ciolacu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here