Viorica Dăncilă a DEMISIONAT din fruntea PSD. Marcel Ciolacu-președinte interimar, Paul Stănescu-secretar general

Viorica Dăncilă a DEMISIONAT din fruntea Partidului Social Democrat (PSD) în ședința CEx de marți seară. Ea va ocupa funcția de președintă a Organizației de Femei, în locul Rovanei Plumb. Conducerea partidului a fost dizolvată, după ce majoritatea membrilor Biroului Permanent a demisionat.

Marcel Ciolacu este noul președinte interimar al PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat, iar Biroul Permanent Național a fost dizolvat. Paul Stănescu este secretar general, iar funcția de președinte executiv, cea ocupată de Eugen Teodorovici, care a refuzat să demisioneze, nu mai există, după ce conducerea partidului a fost dizolvată, măsură posibilă după ce majoritatea membrilor Biroului Permanent a demisionat.

Liderii PSD au decis să organizeze un Congres în februarie, iar în decembrie vor fi alegeri la Organizația de Femei, unde va fi aleasă președinte Dăncilă, notează stiripesurse.

Toate acestea s-au întâmplat după șase ore de ședință a CEx, ședință extrem de tensionată în care Viorica Dăncilă a anunțat ba că demisionează (în urma discuțiilor cu tabăra Ciolacu), ba că nu mai demisionează (la solicitarea lui Eugen Teodorovici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here