Preoții Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” Slatina, tată și fii, îmbracă peste 1000 de copii/ FOTO

După ce, în urmă cu două luni, au început o acțiune filantropică reușind să ofere oamenilor nevoiași, până acum, peste 2.500 de pâini, cei trei preoți de la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Slatina, părintele Doru Cîrstea, cu cei doi fii ai săi, Sergiu și Claudiu, au demarat, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, o nouă campanie în cadrul căreia speră să poată îmbrăca peste 1000 de copii cu hăinuțe noi.

Anunțul a fost făcut de preotul Sergiu, pe pagina sa de Facebook.

„Acțiunea «Pâinea noastră cea de toate zilele» este un real succes. Am reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor care au contribuit, să oferim peste 2500 de pâini oamenilor nevoiași în ultimele două luni.

În perioada această lansăm o nouă campanie, «Îmbracă un copil de sărbători», prin care, cu bunăvoința unor sponsori ce vor să rămână anonimi, ne-am propus să îmbrăcăm peste 1000 de copii.

Hăinuțele sunt NOI, sunt pentru vârstele cuprinse între 0 și 12 ani și le veți găsi expuse, de mâine (de joi, 28 noiembrie – n.r.), în Biserica «Adormirea Maicii Domnului».

Dacă aveți cunoștințe și prieteni care au nevoie, vă rugăm să le spuneți și să-i îndrumați către biserica Maica Domnului”, a scris, pe pagina sa de socializare, părintele Sergiu Cîrstea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here