Accidente în lanț la Caracal, soldate cu trei răniți, printre care doi copii, și doi morți/ FOTO+VIDEO

Nu mai puțin de patru accidente, soldate cu trei răniți, printre care doi copii, și doi morți, au avut loc în ultimele 12 zile.

Caracalul a devenit orașul accidentelor în ultima perioadă. Nu mai puțin de patru evenimente rutiere au avut loc în ultimele 12 zile, soldate cu cinci răniți, dintre care doi morți. Este vorba de doi minori și de o tânără care au ajuns cu răni la spital, dar și despre doi bărbați, unul de 66 de ani, celălalt de doar 24 de ani, care au murit.

Ultimul accident a avut loc sâmbătă, pe strada Rahovei, unde un bărbat de 60 de ani, din localitate, care circula cu autoturismul și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de doi copaci de pe marginea drumului. El a ajuns la spital în stare gravă.

Tot la Caracal doi oameni și-au pierdut viața, joi, în evenimente rutiere diferite. Este vorba, în primul rând, de un bărbat de 66 de ani, din localitatea Redea, care joi dimineață a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe centura Caracalului.

În seara aceleiași zile, un tânăr de 24 de ani, din Amărăștii de Jos, județul Dolj, angajat civil al Bazei NATO de la Deveselu, în timp ce se întorcea cu mașina de la serviciu, la ieșirea din Caracal spre Corabia, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit violent de un copac.

El a fost preluat de echipele medicale care au intervenit la fața locului și a fost transportat la spital. O dată ajuns la Urgențe, tânărul a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus, el a decedat.

Și vineri a avut loc un accident în Caracal. Doi minori din Caracal au fost transportați la spital cu răni după ce au fost spulberați, pe trotuar, de un autoturism scăpat de sub control de șofer. Accidentul s-a petrecut pe strada 1 Decembrie 1918 din Caracal.

De asemenea, o adolescentă de 16 ani a ajuns la spital, în urmă cu aproape două săptămâni, după ce o mașină a dat peste ea în timp ce încerca să traverseze strada. Evenimentul a avut loc luni după-amiază pe strada Nicolae Titulescu din Caracal. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut după ce fata de 16 ani s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here