Dincă, dus de urgenţă la medic. Primele imagini cu monstrul din Caracal după vizita la Policlinica MAI/ FOTO+VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Dincă a ajuns de urgenţă la medic, anunţă România TV. Monstrul din Caracal a fost scos din Arestul Central și dus la Policlinica Ministerului de Interne pentru a-i fi făcute mai multe controale de către medici. Chiar medicul din arest a făcut recomandările.

Gheorghe Dincă, aflat în prezent în arestul central, a acuzat mai multe probleme de sănătate, iar medicul din penitenciar a recomandat control în policlinica MAI.

Dincă a fost consultat de medici de la Cardiologie, Neurologie, ORL şi Oftalmologie,  au declarat surse citate de România TV.

Sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Dincă se află în arest de la sfârşitul lunii iulie, după ce a recunoscut că ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Dincă le-a mărtusit procurorilor că le-a răpit, sechestrat şi ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. După ce le-ar fi ucis, Gheorghe Dincă a spus că le-a ars trupurile într-un butoi metalic din curtea lui Dincă din Caracal. În urma cercetărilor, anchetatorii au găsit, în butoiul invocat de Dincă, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au indicat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Despre trupul Luizei, Gheorghe Dincă a povestit iniţial că l-a aruncat de pe un pod în Dunăre. Apoi, a revenit asupra declaraţiei şi a spus că l-a ars şi a aruncat resturile în liziera unei păduri de lîngă Caracal. Anchetatorii au ridicat din locul indicat de Dincă mai multe fragmente osoase şi cenuşă, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu. În acest context, procurorii DIICOT au cerut ajutorul FBI pentru stabilirea ADN-ului în cazul probelor ridicate din lizieră.

Recent, Gheorghe Dincă a fost mutat în arestul central din Bucureşti.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here