Primarul Balșului, dublu standard în relațiile cu cetățenii, în funcție de simpatiile politice ale oamenilor

Primarul din Balș își exercită atribuțiile de serviciu în funcție de culori și simpatii politice. Cel puțin așa reiese din pățania unui om de afaceri local care, potrivit publicației Gazeta Nouă, spune primarul orașului, liberalul Mădălin Teodosescu, refuză să-i semneze o autorizaţie pentru recompartimentarea unui spaţiu comercial doar pentru că nu se numără printre simpatizanţii săi politici.

Mihai Cantea a explicat că a urmat toate procedurile birocratice pentru emiterea unei autorizaţii de urbanism, însă nici după mai bine de trei săptămâni aceasta nu a fost eliberată de administraţia orăşenească.

„Noi avem un spaţiu comercial de vreo 400 de metri pătraţi pentru care am găsit un chiriaş interesat. Am urmat procedurile, am făcut actele pentru recompartimentarea spaţiului şi am depus dosarul la Urbanism, acum trei săptămâni. Conform noilor modificări legislative, sunt obligaţi să-mi elibereze autorizaţia în 15 zile, dar nici acum nu mi-a fost eliberată”, a afirmat omul de afaceri, potrivit Gazeta Nouă.

El a mai arătat că, de fiecare dată, angajaţii de la Biroul Urbanism i-au transmis că trebuie să vorbească mai întâi cu „şeful”.

Mai mult, primarul i-a reproşat personal afaceristului că nu i-a cerut acordul înainte de a scoate spaţiul la închiriat.

Omul de afaceri spune că nu se numără printre susţinătorii edilului din Balş, iar acest lucru este de neconceput pentru Mădălin Teodosescu.

„Ştie că nu îi suntem simpatizanţi, dar sunt lucruri diferite. Noi mai avem spaţii comerciale şi afaceri în oraş şi plătim taxe şi impozite locale în valoare de sute de milioane de lei. Domnul primar ar trebui să facă diferenţa între politică şi administraţie publică”, a mai arătat Mihai Cantea, scriu cei de la Gazeta Nouă.

Contactat telefonic, iniţial, primarul Teodosescu, a spus că nu cunoaşte problema.

„Sunt într-o şedinţă, nu ştiu despre ce este vorba. Să se ducă la urbanism”, a declarat el.

Ulterior, edilul a trecut pe un ton ironic şi a închis telefonul.

„Legea este lege şi pentru dumnealui şi pentru dumneavoastră. Să-i lăsaţi mai bine pe cei care se pricep”, a conchis Mădălin Teodosescu pentru Gazeta Nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here