Primarul din Movileni sare în ajutorul localnicei care a rămas fără locuință din cauza unui incendiu

Primarul comunei Movileni, Ion Sorin Toma, sare în ajutorul femeii care, marți, a rămas sub cerul liber după ce un incendiu violent i-a distrus locuința.

Edilul a luat legătura cu Prefectura Olt pentru ca victimei să îi fie repartizat un modul de locuit, în primă fază.

„Am vorbit cu doamna prefect Angela Nicolae să o sprijinim pe femeia de la noi din comună careia focul i-a distrus locuința și ea va primi un modul de locuit. Asta cel puțin deocamdată, ca ea să aibă un acoperiș deasupra capului. Ulterior, vom găsi și alte soluții pentru ea”, a declarat primarul din Movileni.

El a mai spus că se va implica și ca femeia să nu ducă lipsă de produse alimentare pe timpul sărbătorilor de iarnă.

„Mă voi implica și în alt fel, ca doamna lovită de nenorocire să nu ducă lipsă de hrană în această perioadă”, a precizat Ion Sorin Toma, care nu se află la prima faptă de acest gen.

O femeie din localitatea Movileni a rămas sub cerul liber după ce casa și o anexă gospodărească i-au fost distruse, marți, de un incendiu violent generat de un scurtcircuit electric produs din cauza suprasolicitării instalației electrice.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere, dar, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, atât casa, cât și anexa gospodărească au fost în proporție de aproximativ 90 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here