Colindători la Consiliul Județean Olt. Instituția a pregătit mii de cadouri/ FOTO+VIDEO

Și azi câteva sute de copii i-au colindat pe angajații Consiliului Județean Olt, care, bucuroși și uimiți de programele artistice ale micuților, le-au dăruit pungi cu dulciuri și răcoritoare pe care Moș Crăciun le-a lăsat pentru ei la gazde.

Printre colindători s-au numărat câteva zeci de copii de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina, ale căror voci au fost ajutate și puse în valoare de aranjamente muzicale.

Anul acesta, Consiliul Județean Olt a alocat 160.000 de lei, din bugetul propriu, pentru acordarea de daruri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiilor din centrele de plasament, din căsuțele de tip familial și din alte tipuri de servicii sociale, persoanelor vârstnice și cu handicap asistate în centrele de îngrijire și asistență socială, precum și grupurilor organizate de copii care colindă, zilele acestea, la sediul CJ.

„Avem cadouri pentru toți colindătorii, suntem, ca de fiecare dată, pregătiți să îi primim la noi. Moș Crăciun a fost darnic și anul acesta cu ei și ne-a lăsat nouă cadourile, iar noi le dăruim cu toată dragostea”, a declarat președintele consiliului județean, Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here