Copil LOVIT de mașină pe o trecere de pietoni din Slatina. Șoferul vinovat a FUGIT de la fața locului. Victima a ajuns la spital

Un copil de 14 ani a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni de pe strada Artileriei din Slatina, joi după-amiază. După accident, șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

Evenimentul a fost anunțat la 112 și imediat la fața locului au sosit polițiștii și un echipaj medical.

„În această după-amiază, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Artileriei, din municipiul Slatina, s-a produs un accident rutier, în urma căruia un pieton a fost rănit.

Se pare că un bărbat, de 40 de ani, din comuna Izvoarele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Artileriei, din municipiul Slatina, nu ar fi acordat prioritate unui minor, de 14 ani, din localitate, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, în calitate de pieton, accidentându-l.

După eveniment, conducătorul auto a părăsit locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Minorul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ulterior, șoferul fugar a fost identificat și depistat de către polițiști pe raza comunei Izvoarele.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here